Júniusban karcsúbbak az árak a női kiadványainkon

2016-05-10

A Dívány és a Femina desktop felületein a hirdetési árak biztosan karcsúbbak lesznek júniusra. A teljes szájtokra rendelhető, időtartam alapú halfpage, roadblock, és portrait állóképes hirdetésekre 15% extra kedvezményt adunk.

Már tavaly decemberben megígértük, hogy egész évben nem tágítunk az állóképes hirdetési megoldások nagyszerűségének mantrázásától. Elkezdtünk azon versenyezni az irodában, ki tudja csukott szemmel, orosz karakterkiosztású billentyűzeten gyorsabban beleírni egy ajánlatba, hogy

annyi minden szól az állókép mellett:
- a nagy hirdetés, ha nem mozog, sokkal kevésbé zavarja a felhasználói élményt,
- nem terheli a felhasználót felesleges bájtokkal,
- könnyebben és olcsóbban legyártható,
- minden platformon remekül működik,
- a nagy felületeken szép megoldások, eredményes kampányok születhetnek,

de ebben már alig találunk kihívást, így jöhet a mandarin klaviatúra. Azt viszont először írjuk le, hogy az extra kedvezmény a teljes Dívány és Femina desktop hirdetési felületeire érvényes.  

- János, ez most nőknek lesz, olyat tervezzen nekem, hogy szinte megmozduljon!
- De ne mozduljon.
- De ne mozduljon. Nagyon érti ezt János, ejj, de nagyon érti!

A CEMP Sales House 2016-os árlistáját innen töltheti le.

Ajánlatért, a részletekért keresse kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk!

* A hónap terméke akció időtartama 2016. január 1. – december 31. Az akció kizárólag a meghirdetett akciós termékek adott hónapban történő teljesülése esetén használható fel, és a megjelölt kedvezmény mértékéig érvényes az árlistában szereplő kiadványokra. A kedvezmény minden esetben sávosan képződik. Az akció kizárólag a megjelölt hirdetési formátumok állóképes (nem animált) változataira vonatkozik. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A további hónapok akciói a későbbiekben kerülnek meghirdetésre.

Hirdetnék