Jönnek a fesztiválok!

2011-04-18

Az Index pedig idén is kiemelten foglalkozik velük. Az Index Kult rovatába integrált Fesztblogon a fesztiválok időszakában folyamatosan friss beszámolók és kritikák, fesztiválkereső, európai fesztivál körkép, illetve rengeteg videós anyag: interjúk, élő közvetítések, összefoglalók várhatók. Ahol biztosan ott leszünk: Volt, Balaton Sound, EFOTT, Hegyalja, Sziget. A július-augusztusi időszakban napi 30.000 egyedi látogatóra számítunk.

A Fesztblog főtámogatói csomag elemei az Index címlapi Fesztblog doboz branding, a Fesztblogon szponzorfejléc fix skyscraperrel, ill. a posztok végén elhelyezett szponzorüzenettel. A főtámogató grátisz megjelenést kap a Fesztblog mobil verzióján. A főtámogatói csomag mellett egyéb display megjelenések (superbanner, billboard, képgaléria szponzoráció, nyereményjáték) is vásárolhatók.

A Fesztblog videókban pre-roll és post-roll szpot, ill. video overlay hirdetések elhelyezésére van lehetőség. A pre-roll szpot hirdetője megjelenik az Index címlapi médialepedőben is. A Fesztbloghoz kapcsolódóan lehetőség van a szerkesztőséggel egyeztetett téma alapján tematikus videómagazin indítására, ill. videópályázat meghirdetésére is. Részletek az alábbi két ajánlatban:

Legyen a Fesztblog támogatója, kérje ajánlatunkat a sales[at]cemp.hu címen!

Hirdetnék