Itt az Inda Week

2020-03-30

Az Inda Max sikerét, óriási eléréseit látva elkészítettük az Indamedia legújabb hirdetési termékét. Itt az Inda Week, amivel egy hét alatt garantáltan el lehet érni  a magyarországi internetezők 60-65%-át

 

Elsőként a  MediaMarkt próbálta ki az Inda Weeket, amit a MediaSales ügynökség rendelt le. Egy héten át, március 23-tól 29-ig  futott a kampányuk az Indamediához tartozó kiadványok felületein, mi pedig vállaltuk, hogy az ott megjelent hirdetéseik garantáltan elérik a kereskedelmi célcsoport, a 18-59 év közötti korosztály 66,4%-át. 

Az Indamedia portfólió az adott héten 4 403 275 valós felhasználót ért el. Ez a magyarországi internetezők 71%-a. 

indaweek-03.png

Ebben a kampányban vállaltuk, hogy a 18-59 -es célcsoportban elérünk 3 313 561 valós felhasználót. A kampány időszakra vonatkozó friss DKT adatok alapján a termék felülmúlta a várakozásainkat, végül 3 586 171 valós felhasználót értünk el a kívánt célcsoportban. Ez 72,4%-os elérést jelent. És mivel a kampány 3-as frequency-vel futott, ezért nem csak széles, de hatékony elérést biztosított a hirdetőnek.

A kampány számai:

A fenti adatok önmagukért beszélnek: az Inda Week egy olyan hirdetési megoldás, ami példátlanul nagy elérést biztosít, valamint ár/érték arányban is kivételes megoldás a teljes display (online és TV) hirdetési piacon.

További nagy előny még, hogy online felületek értékesítőjeként azonnal tudunk reagálni a változásokra, ha kell, cseréljük a kreatívokat a futó kampányokon, hogy még sikeresebb legyen az elérés.

Akit meggyőzött és próbára tenné saját márkájával az Inda Weeket, az április 6-tól 12-ig még be tudja foglalni.

Az Indamedia Sales gratulál az elsőzőnek:

Formátum: Inda Week

Hirdető: MediaMarkt

Médiaügynökség: MediaSales

 

Hirdetnék