Indavideó film csatorna - új filmek és támogatói csomagok

2011-03-10

Az év eleje óta újra frissülő Indavideó Film a neten, legálisan, ingyen, és az eddiginél még jobb, dvd-minőségben kínál filmeket. Most már a mozi, kisfilm, dokufilmek mellé tévé és animációs filmek kategóriáját is felvettük. A filmek a 2011-es évben végig elérhetők lesznek.

Az Indavideó film támogatását olyan hirdetőknek ajánljuk, akik szívesen láttatják magukat a kultúra támogatóiként; örülnek a hangsúlyos, de tiszta, szép megjelenés lehetőségének; prémium környezetben, prémium tartalom mellett kívánnak feltűnni, mert célközönségük a kultúrafogyasztó, iskolázott és tehetős internetező vagy áttételesen profitálnak a nagy sávszélesség-igényű tartalmak terjedéséből.

Az Indavideó film csatorna kiemelést kap az Index címlapi médialepedőben, az Indavideó videó ajánlóiban, megjelenik a napi hírfolyamban az Index rovataiban, illetve támogatjuk a CEMP kiadványain futó videóbannerekkel és az Inda hírlevelében való megjelenéssel is.

Az Indavideó film főtámogatói csomag a csatorna átszínezését, az Index címlapi médialepedőben való szponzori megjelenést, illetve az Inda hírlevelében való brandelt kiemelést és támogató banner megjelenést foglal magában. A video spot alapú támogatói csomag pedig az összes film előtt futó 15 másodperces pre-roll spotot, illetve támogató banner megjelenést tartalmaz. A mozifilmek előtt 30 másodperces szpot is megjeleníthető. A pre-roll spot esetében akár a tévé spot is használható.

Részletek a lenti ajánlatban!

Hirdetnék