IndaMonth-kampány tarolt márciusban

2023-05-05

A Mocca Negra kampánya lett a márciusi Display First Award díjazottunk. Partnerünk az IndaMonth termékünket választotta márkaismertséget növelő kampányához, mely reach-építő hirdetési megoldásunk történetében az eddigi legjobb eredményeket érte el.

A Mocca Negra márciusi kampányának célja az volt, hogy egy új brand, a MANTARO kapszula ismertségét növelje. A promóció során ügyfelünk a korábbi social és televíziós fókuszt szerette volna online display elemre áthelyezni. Ehhez a kampánycélhoz az IndaMonth reach-építő termékünket választotta, amely kiemelkedő eredményeket hozott.

„2023 márciusában az Indamediát kértük fel, hogy a MANTARO kapszula bevezető kampányának online lábát erősítsük az Index felületén. Kampányunk célja a márkaépítés és az elérés maximalizálása volt. Célunk, hogy minél szélesebb platformon megismertessük a márkát a fogyasztóval, a kapszulák piacra kerülésével növeljük a brand reputációját, kipróbálásra ösztönözzük fogyasztóinkat. Ehhez nyújtottak tökéletes eszközt az Indamedia Sales online display megoldásai” – mondta Kovács Emese, a Mocca Negra Zrt. marketing vezetője.

Kovács Emese, a Mocca Negra Zrt. marketing vezetője

Milyen egy ideális kampány? Minőségi felületeken fut és garantáltan eljut a célcsoporthoz. Az IndaMonth olyan egyedi hirdetési megoldás az online display-piacon, amely mindezt teljesíti. Reach-építő termékünk egy hónap alatt a teljes mért internet (15+) 79 százalékát tudja szállítani. Vagyis az adott kampány hirdetései ez idő alatt 5,1 millió internetezőhöz jutnak el az Indamedia portfólióján keresztül.* Az IndaMonth ideális választás például egy termék teljes körű bevezetéséhez, hiszen folyamatos jelenlétet és kiemelkedő elérést biztosít a digitális térben. Hat kereskedelmileg fontos célcsoportra rendelhető, multiscreen megjelenéssel, és négyféle méretű kreatívval fut.

A Mocca Negra márciusi kampánya az eddigi legmagasabb CT számot hozó IndaMonth kampány, amelyet a hónap kampányának járó elismeréssel, Display First Awarddal díjaztunk.

Gratulálunk a Mocca Negra Zrt. csapatának, és bízunk a további sikeres együttműködésben!

* Forrás: DKT/e.gemius (15+ belföldi közönség), 2023/01, havi valós látogató (RU), all device (inc. Index app).

Hirdetnék