IndaMax – Hozza ki a maximumot a napból!

2022-09-19

Kiemelkedő elérés mindössze 24 óra alatt? Ha gyorsan és hatékonyan szeretné elérni célcsoportját, akkor válassza az Indamedia Sales saját fejlesztésű termékét, az IndaMaxot!


Az IndaMax egyedi lehetőség a hazai display piacon, különlegessége a gyorsaságban rejlik, az IndaMaxszal ugyanis 1 nap alatt elérhető a megszólítani kívánt célcsoport akár 40 százaléka. Ha rövid idő alatt szeretné maximalizálni kampánya elérését, akkor az IndaMax a tökéletes megoldás, mely hat kereskedelmileg fontos célcsoportra rendelhető.

Nézzük, mit is jelent ez számokban! Ha például a 18-59 év közötti korosztályt szeretnénk megcélozni, ami augusztusban átlagosan egy nap csaknem 3,7 millió fővel volt jelen a teljes hazai interneten, akkor az IndaMaxszal közülük 1,3 millió felhasználó érhető el mindössze 24 óra leforgása alatt*. Gyorsasága és hatékonysága mellett az IndaMax tökéletes kiegészítője lehet a televíziós kampányoknak is, hiszen a digitális térben képes elérni a célcsoport azon részét is, akik inkább az online tartalomfogyasztást részesítik előnyben.

Ismerje meg előnyeit!

*Forrás: DKT/e.gemius (15+ belföldi közönség), 2022/08, havi napi átlag valós látogató (RU), all device (inc. Index app)

Hirdetnék