Ilyen egy parádésan tuningolt parkoló

2022-05-23

Hatalmas siker volt az idei első Parkoló Parádé, a rendezvény ezúttal a tuning jegyében zajlott. A teljesítményfokozás fortélyait óriási érdeklődés övezte, a kísérő programok, szakmai előadások is telt házzal futottak. A négykerekű csodákra és izgalmas műszaki megoldásokra összesen több mint háromezer autórajongó volt kíváncsi.

A 2022. május 15-én megrendezett 35. Parkoló Parádé testközelből mutatta meg, hogy mi mindent lehet kihozni egy autóból. Rengetegen gurultak el a Hungexpóra megmutatni épített gépcsodáikat, de a Totalcar csapata is kiválogatott egy sor különlegességet  a Nissan GTR - Toyota Supra vonaltól az old school, amerikai big blockos Oldsmobile-on át a pályafutóműves Tesláig. Az év első PP-je nem csak optikai élményt nyújtott az autók szerelmeseinek, a szakmai programoknak köszönhetően az érdeklődők rengeteg hasznos tippet és tanácsot kaphattak arról, hogyan érdemes eltérni a gyári beállításoktól.

A Mesterkurzus megtöltötte a csarnokot, rengetegen voltak kíváncsiak Bácsy Gergely tuningügyi előadására, de több száz érdeklődőt vonzott az Erőmérő Live is. Épphogy véget ért az év első PP-je, a Totalcar csapata máris ráfordult a rendezvénysorozat következő állomására. Június 19-én ismét Parkoló Parádéra hívnak, ami ezúttal egy veterános - youngtimeres találkozó lesz. A 36. közös parkolás különlegessége, hogy autóztatás is színesíti a programot. 

tc3.jpg

A Totalcar Parkoló Parádéval kapcsolatos szponzori lehetőségekről érdeklődjön Indamedia Sales kapcsolattartójánál, vagy írjon a sales@indamedia.hu e-mail-címre!

Hirdetnék