Idén sem ússzátok meg Parkoló Parádé nélkül!

2023-02-14

Borulás szimulátor, Magnum verdája és kamu bunyó – a Parkoló Parádé idén is odapörköl! Amíg az autórajongók alig várják, hogy végre kiállhassanak a garázsból és megmutathassák szeretett járgányukat, a Totalcar csapata már gőzerővel dolgozik, hogy előkészítse ehhez a terepet. Hamarosan újra felbőgnek a motorok, megindulnak a lóerők, és érkezik az idei első Parkoló Parádé.

A tavalyi szezonban négyszer gyűlhettek össze közös parkolásra az autók szerelmesei, összesen több mint 10 ezren vettek részt az eseményeken. A Parkoló Parádék mindig egy extra tematika köré épültek kiállításokkal és előadásokkal, a Mesterkurzusok például olyan népszerűek voltak, hogy alig fértek be az érdeklődők. Az első PP-n a tuning kapta a főszerepet, a második rendezvény a veterán autókról szólt, míg harmadik alkalommal a sportautóké volt a terep. A szezonzárón pedig időutazásra hívta a Totalcar a közönséget: a nyolcvanas-kilencvenes évekbe ugorhatnak vissza az autórajongók.

Ideje lassan kiporszívózni és lemosatni a kocsikat, áprilisban újra Parkoló Parádé!

A jó hír, hogy már nem kell sokat aludni, mert áprilisban érkezik az első Parkoló Parádé, mely ezúttal a biztonság témája köré épül. Lesznek külföldi és itthoni régi rendőrautók, borulás szimulátor és természetesen most sem maradhatnak el a népszerű bemutatók és előadások, amelyek megdobogtatják az autós szíveket.

Fotó: Rézmányi Balázs / TotalcarA tervek szerint májusban egy mozi tematikájú PP-vel folytatódik a rendezvénysorozat, ahol a többi között a korai Halálos iramban járgányokkal találkozhatnak a látogatók, de nem maradhatnak ki a sorból az ikonikus filmes autók sem, mint Magnum verdája, Delorean vagy Kitt. A programokat várhatóan autós üldözéssel és a sokak által várt autóztatással is megspékelik a totalcarosok.

Fotó: Görgei Lilla / TotalcarA júniusi rendezvény is nagyot fog szólni, hiszen a témája nem más, mint Terence Hill és Bud Spencer! Abban mindenki egyetért, hogy ha a legendás párosról van szó, akkor egy hamisítatlan kamu verekedés bemutató alap, így a tervek szerint ez is bekerül a programba, és az sem kérdés, hogy a filmekből ismert autók is felbukkanhatnak majd a nyári Parkoló Parádén.

Ősszel további két rendezvényt is hoz a Totalcar csapata, de hogy legyen azért egy kis izgalom a második félévre is, ezek részleteit csak később áruljuk el.

A Totalcaron elérhető hirdetési és szponzorációs lehetőségekkel kapcsolatban érdeklődjön Indamedia Sales kapcsolattartójánál, vagy írjon a sales@indamedia.hu e-mail-címre.

Hirdetnék