Húsvétkor is nagyot ment a Sóbors

2023-04-17

Kipróbált receptek és igazi örömfőzés - ez a Sóbors! A gasztromagazin csapata idén is nagy erőbedobással készült, hogy a húsvéti időszakban a legváltozatosabb receptekkel, klasszikus és különleges fogásokkal találkozhassanak az olvasók az oldalon. Az eredmény nem maradt el, hiszen most is nagyon sokan itt kerestek ötleteket, tippeket az ünnepi készülődéshez. A húsvét elhozta a Sóbors történetének második legerősebb napját, és jelentősen növelte látogatottságát is az előző évhez képest. 

A Sóbors húsvétkor is bizonyította, hogy az ünnepek kiemelt szerepet töltenek be a gasztrosite életében. A legerősebb nap nagypéntekre esett: 2023. április 7-én egészen pontosan 185 096 valós felhasználó (RU) böngészte a cikkeket. Ezzel fennállásának második leglátogatottabb napját hozta, ami csak kicsivel maradt el a karácsonyi all time rekordtól. Ha összehasonlítjuk a tavalyi év hasonló időszakával, jól látszik a Sóbors dinamikus fejlődése. 2022-ben a húsvéti időszakban szintén nagypénteken keresték fel a legtöbben az oldalt, ami akkor 149 464 egyedi látogatott jelentett (RU), ezt idén majdnem 36 ezerrel sikerült felülmúlni, ami 24 százalékos növekedés.

Az idén ötödik születésnapját ünneplő Sóbors egy igazi szerelemprojekt. Egyszerre szól kezdő szakácsoknak, inspirációra vágyóknak és azoknak is, akiknek például munka mellett csak kevés idejük jut a főzésre, ezért a gyors és egyszerű megoldásokat keresik. A Sóbors széles ajtót nyit a gasztronómia világára, kipróbált és jól bevált receptek között válogathatnak az olvasók, és megtalálják a húsvétkor is nagyon népszerű hagyományos ételeket, de mellettük a mentes recepteket és konyhai tippeket, praktikákat is.

Az Indamedia gasztromagazinja folyamatosan bővíti és színesíti tartalmi kínálatát. Kiemelten figyelnek például a speciális étrendet követőkre, hogy minél változatosabb laktózmentes, gluténmentes vagy vegán receptek közül válogathassanak. Nagyon népszerűek a videós tartalmak is, amelyekkel heti rendszerességgel találkozhatunk a Sóborson és a site Facebook oldalán. További újdonság, hogy idén már tematikus hetekkel is jelentkezik az oldal, amikor a cikkek egy adott téma köré épülnek, ilyen volt a magyaros vagy az indiai konyha hete, de ezzel még nem ért véget a sor, hiszen a nyári időszakban a strandételeké és a  grillételeké lesz a főszerep.

Hirdetnék