Húsvéti fogások a Sóborstól

2022-04-11

Kiemelten népszerűek a Sóbors tartalmai a húsvéti időszakban, a gasztromagazin receptjeit tavaly a napi átlagos látogatószámhoz képest 70 százalékkal többen böngészték, az oldal ráadásul all time rekordot is döntött. Idén is hasonló érdeklődésre számít a szerkesztőség, hetek óta az ünnepi készülődésé a főszerep, hogy a legjobb húsvéti fogások kerüljenek a Sóbors oldalaira.

A Sóbors életében fontos szerepet tölt be a húsvét, hiszen az ünnepre készülve sokan inspirálódnak az oldalról. Az Indamedia portfóliójába tartozó gasztromagazin idén is változatos húsvéti receptekkel, hasznos konyhai praktikákkal, egyszerűen elkészíthető falatokkal és különleges ételekkel készül.

"Idén húsvétra is rengeteg klasszikus receptet és hasznos tippet kínálunk az olvasóinknak. A hagyományos fonott kalács és főtt sonka mellett évről évre egyre népszerűbbek a mentes, egészséges és diétás receptek, de a maradékmentő ötleteket is nagyon kedvelik. Mindig készülünk húsvétra gyors vendégvárókkal, illetve gyakorlati tippekkel is, a tojás és a sonka főzése minden évben a legolvasottabb cikkeink közé tartoznak. Mivel a Pészah idén egybeesik a húsvéttal, a zsidó ünneppel is foglalkozunk az oldalon 2-3 cikk erejéig, meglepően sokan szeretik és olvassák ezeket az írásokat is" – mondta Sági Zsófia, a Sóbors.hu főszerkesztője.

A Sóbors a Femina Média egyik legdinamikusabban fejlődő és egyben legfiatalabb tagja. A szakújságírók által készített minőségi tartalmakat 2021-ben naponta átlagosan 58 402 olvasó böngészte. A húsvét tavaly is kiugró eredményt hozott, hiszen április 2. és 5. között naponta átlagosan 99 773-an látogattak az oldalra ünnepi receptekért, ötletekért. Ehhez az időszakhoz fűződik a gasztromagazin történetének valaha mért legnagyobb látogatottsága is: nagypénteken 135 592 valós felhasználó kattintott az online magazin cikkeire.

A húsvéti időszakban sokak számára különösen fontos, hogy mi kerül az ünnepi asztalra és ilyenkor kiemelkedő számban böngésznek az oldal receptjei között. Tavaly a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan készül a tökéletes főtt tojás, vagy mi a puha és szaftos répatorta titka, de a gasztromagazin isteni krumplisalátái között is nagyon sokan kerestek ötletet. A Sóbors idén is változatos – a hagyományostól egészen a nem hétköznapi – receptekkel segíti olvasóit a húsvéti készülődésben. Az oldalt  2022 első negyedévében naponta átlagosan 63 674 felhasználó kereste fel.

Forrás: DKT/e.gemius - RU (Real User) belföldi 15+ közönség 2022. január-március

Hirdetnék