Holy F! Megcsináltuk a 360 fokban forgatható mobilhirdetést!

2016-11-22

Ha telefonjukkal együtt forgó embereket látott az utcán, a villamoson, vagy a céges menzán, eddig bízvást gondolhatta, hogy egy gömbpanorámás fotóban próbálnak a lehető legjobban körbenézni. Mostantól lehet, hogy az ösztönös mozdulattal az ön mobilhirdetésében barangolnak gyermeki kíváncsisággal.

Elkészítettük a 360 fokos hirdetést, a formátumot, amiben a felhasználó körülnézhet a telefonjával. Az ehhez szükséges kreatív egy gömbpanorámás állókép, amit nem különösebben nehéz előállítani, de szívesen segítünk is. A Tiltoramához hasonlóan sokkal több információ megy át rajta, mint egy hagyományos hirdetésen, és nagyságrendekkel könnyebb bevonódni, mint egy animáció, egy mozgókép, akár egy sima állókép esetében. Legfőbb előnye, hogy varázslatosan érdekes. Az ember ösztönösen szeret körbenézni egy új helyen, pláne, ha úgy van megkomponálva a kép, hogy érezni, hogy a szélein túl is van miért fordulni.

A lenyűgözően érdekes kreatív formátum az Index újságolvasó alkalmazásában már látható is!

A kreatív az MEC-vel közösen készült, köszönjük a támogatásukat, és gratulálunk az első megjelenéshez!
Ügynökség: MEC Hungary Kft.
Hirdető: Mercedes-Benz Hungária Kft.

Ha érdeklik a részletek, a formátumról itt talál bővebb információt, megrendeléshez keresse kapcsolattartóját vagy írjon nekünk!

Hirdetnék