Hirdessen garantált eléréssel!

2010-04-13

A CEMP Sales House 2010. április 1-jétől bevezette az elérés alapú árazást a portfolió oldalain. Az elérés alapon vásárolt kampányok esetében garantált elért egyedi felhasználószámot és max. 5-ös gyakoriságot vállalunk, azaz egy felhasználó legfeljebb öt alkalommal fog találkozni a hirdetéssel a kampányidőszakban a CEMP portfoliójának oldalain.

Miért érdemes elérés alapon hirdetni? Mert…

1. …pontosan meghatározható az elérés és a maximális gyakoriság

Az elérés alapú vásárlással pontosan meghatározhatjuk, hogy milyen számosságú közönséget szeretnénk a kampánnyal elérni és maximum mennyi alkalommal. Így az egy felhasználónak történő 1-5 megjelenés közül a médiatervező által hatékonynak tartott maximális gyakoriság állítható be a kampányra vonatkozóan.

A felhasználók szempontjából is előnyös ez a megoldás, hiszen nem jelennek meg a számukra folyamatosan és feleslegesen ismétlődő hirdetések.

2. …a célcsoportok kedvező áron, célzottan érhetők el

Az elérés alapú kampányok az alábbi általános és tematikus csomagokra rendelhetők:

3. …egyszerűen kalkulálható a reklámkiszolgálás maximális költsége

Az elérés alapú hirdetésnél a megjelenésszám maximálisan a vásárolt egyedi látogatószám ötszöröse lehet, ennél több AV nem fog teljesülni, így előre kalkulálható a külső adserverből futtatott reklámkiszolgálás maximális költsége is.

Javasolt időtartam

Az elérés alapú kampányok javasolt időtartama havonta 1-2 hét.

Az egyes csomagok esetében az alábbi egyedi látogató mennyiségek foglalását javasoljuk 1 hetes időszakra:

A felületek foglaltságától függően az adott konkrét időszakokra javasolt egyedi látogatószámok ettől eltérhetnek, kérjük, a mennyiséget egyeztesse sales kapcsolattartójával!

Szükséges kreatívok

Az elérés alapú kampányok min. két banner mérettel (billboard: 310x232 vagy 300x250 px, superbanner: 920x110 vagy 728x90 px, skyscraper: 160x600 px, skybox: 160x290 px, footer: 460x200 px) indíthatók.

Mérés

Egyedi látogató alapú reklámkiszolgálásnál a teljesült UV számokra vonatkozóan kizárólag a Gemius AdOcean reklámszervere az elfogadott!

Hirdetnék