Gyorsan kell nagyon hangosnak lenned? Akár 1 napon belül megoldjuk neked

2020-05-20

Az utóbbi időben több szinten is kiMAXoltuk a hirdetési zónáinkat. Sőt, egy óriási felületet is nyitottunk az Index címlapon! Ha most szeretnél rövid idő alatt nagyon nagy tömeget elérni az üzeneteddel, akkor négy dolgot kell megjegyezned.

2_1_1.jpg

1, Inda Max

Ez az a hirdetési megoldásunk, amivel egy nap alatt el lehet érni az adott célcsoport  40%-át úgy, hogy csak Indamedia hirdetési felületein keresztül szólítod meg a felhasználókat.

2, Inda Mobil Max

Mobilon is órási tömegeket tudunk megszólítani. Egy korábbi kampány bizonyítottan elérte az interneten jelen lévő, 3 840 592 valós mobil felhasználóból álló célcsoport közel egyharmadát, azaz 1 139 628 olvasót.

3, Inda Week

A piaci igények szerint továbbfejlesztettük az Inda Maxot: az egynapos időintervallumot meghosszabbítottuk,ebből lett az Inda Week, amivel egy hét alatt garantáltan el lehet érni  a magyarországi internetezők 60-65%-át. 

4, Óriáshirdetés az Index címlapon - új Adaptive Ad Just-One

A hatalmas elérés mellé óriáshirdetés is jár. Olyan desktop hirdetési zónát nyitottunk,

Az új hirdetési zóna további plusz előnye, hogy megrendelni se bonyolult, mivel csak egy 1138x640 pixel méretű állóképes kreatívot kell leadni, és szinte már indulhat is a kampány.

Ha nem csak egy képben gondolkodsz, akkor az új Adaptive ad Just-One testvére továbbra is elérhető az Index címlap középső harmadában. Ott lapozható, ragadós, függönyszerű formában is rendelheted. 

A további részletekért keresd Indamedia Sales kapcsolattartódat.
Legyél te a leggyorsabb és a leghangosabb!

Hirdetnék