Faltól-falig állóképes mobilhirdetések áprilisban 20% extra kedvezménnyel

2016-03-11

Többen olvassák a CEMP Sales House kiadványait mobilon, mint valaha. Kiadványainkkal ráadásul jóval több mobilon netezőt érünk el, mint a minket követő kiadók.

napiatlag_rmu_2016_02.jpg
(Az adatokban a multiplatform méréssel már kiszűrtük a kereszthasználatot, hogy ez miért újdonság, arról itt olvashat részletesen.) 

Olvasóink régóta találkoznak faltól-falig széles, nagy hirdetésekkel a mobilweben és az Index appban egyaránt, hiszen a magyar piacon elsőként vezettük be a standardnál nagyobb állóképes megoldásokat mobilos felületeinkre. Már akkor szentül hittük, hogy a felhasználói élményt ezek zavarják a legkevésbé, amit jó pár eredményes kampány igazolt azóta

Szeretnénk, ha megtapasztalná, hogy ezen a szédítően növekedő platformon, a mi elérésünkkel, egy remek állóképes kreatívval milyen hatékonyan érhetnek célba üzenetei, ezért áprilisban az állóképes hirdetéseinket mobilwebre és az Index újságolvasó applikációjában.

20% extra kedvezménnyel rendelheti meg!

mobilka.gif

- Tudja, mi ez, János?
- 480x480 pixeles legfeljebb 120 kb .jpg, .gif, vagy .png a CEMP-nek, négyig legyen kész, statikus kép mobilhirdetés?
- Miért nem szól, hogy már kértem?
- Kérte, főnök.

A CEMP Sales House 2016-os árlistáját innen töltheti le.

Ajánlatért, a részletekért keresse kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk!

* A hónap terméke akció időtartama 2016. január 1. – december 31. Az akció kizárólag a meghirdetett akciós termékek adott hónapban történő teljesülése esetén használható fel, és a megjelölt kedvezmény mértékéig érvényes az árlistában szereplő kiadványokra. A kedvezmény minden esetben sávosan képződik. Az akció kizárólag a megjelölt hirdetési formátumok állóképes (nem animált) változataira vonatkozik. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A további hónapok akciói a későbbiekben kerülnek meghirdetésre.

Hirdetnék