Ezekre figyelj idén, ha a nyári hónapokban is kampányolsz!

2019-06-18

Jó marketingesként, médiatervezőként, ügyvezetőként vagy cégtulajdonosként teljesen nyilvánvaló, hogy a nyári időszakban sem szabad lazítani, hiszen megannyi lehetőség kínálja magát, hogy ezeket a hónapokat is kimaxold. Idén nyáron sem egy közéleti esemény csalogatja majd az internet népét kiadványaink hasábjaira, ami kiemelt, biztonságos tartalmi környezetet, prémium felületeket és magas elérési adatokat biztosít majd a hirdetőknek. 

1.JPG

Mi fog itt történni?

A csajos oldalaink nonstop kommunikálnak majd a fesztiválokról; trendekről, érdekességekről, koncertélményekről, praktikumokról, öltözékekről, zenékről, tudnivalókról. A Dívány, Femina, Retikül és Velvet a legforróbb, legaktuálisabb témákkal várják a fesztiválozókat. Miért hagynád ki ezt az izgalmas, pezsgő időszakot, valamint a megszokottnál nyitottabb, befogadóbb, "nyáriasabb" olvasóközönséget? Keresd fel sales-es kapcsolattartód még ma, hogy ne maradj le a legexkluzívabb helyekről!

2.jpg

Az idei nyár másik zászlóshajója a közelgő vizes-vb. 2019 legnagyobb sporteseménye júliusban kezdődik, az Index pedig helyszíni tudósítással, a korábbiakban már megszokott tartalomdömpinggel készül, ezzel minden sportrajongót és érdeklődőt a monitor elé szögezve. A sporteseményeknél egyébként nem szokatlan jelenség, hogy az Index elérésben és olvasottságban maga mögé utasítja a többi híroldalt, illetve más magazinok sportrovatait. Így volt ez tavaly nyáron a foci vb-vel és a nemrégiben lezajlott Bajnokok Ligájával is. Ha egy erőteljes és pörgős időszakot keresel nyári kampányodhoz, keresd fel sales-es kapcsolattartód! 

1_1.PNG

Kicsit még az Indexnél maradva, engedd meg, hogy bemutassunk egy új fejlesztést: ötvöztük a képekből álló, lapozható galériákat és a címek alatt megjelenő nagy borítóképeket, ebből pedig megszületett egy új termék; a cover galéria, amiben egyedi módon tud megjelenni a hirdető. A Volvo már ki is próbálta ezt a formátumot. Ha te is kedveled az innovációt és azt, hogy hirdetésed mindig a legmeglepőbb helyeken jelenik meg az olvasóknak, keresd sales kapcsolattartód!

 

Hirdetnék