Erősen zárták és kezdték az évet az Indamedia kiadványai

2021-01-05

Folytatva az óév utolsó két hetének sikersorozatát, 2021 elején is minden nap az Indamedia valamely hírportálja – az Index vagy a Femina – került a látogatottsági lista első vagy második helyére. A 2020. december 21. és 2021. január 5. közötti időszak öt napján is az Indexet, szilveszterkor pedig a Feminát olvasták a legtöbben az összes hazai site közül. Az Index ráadásul a jelölt időszak minden napján jobban teljesített, mint előző évben.

A tavalyi számokat is felülmúló hajrával és kiemelkedő eredményekkel zárta az évet az Indamedia portfóliójába tartozó Index és Femina. Az ünnepi időszakban és azt követően is a két kiadvány váltva vezette a látogatottsági toplistát az első vagy második helyet elfoglalva.

2020. december 21. és 2021. január 5. között öt napon is az Index érte el a legnagyobb látogatottságot a napi olvasószám-adatok alapján a magyarországi online kiadványok között (egy évvel korábban ezt csak négy alkalommal tudta megugrani).

Ahogy a számokból is látszik, december 23-án például a tavalyinál csaknem 25 százalékkal többen, összesen 833 544-en látogattak az Index oldalára. A hírportálnak nem csak ezeken a napokon sikerült a tavalyinál magasabb elérési adatokat felmutatnia: az ősszel felálló új stáb munkájának eredményeként a jelölt időszak egésze alatt jobb látogatottsággal büszkélkedhetett, mint előző év azonos időszakában.

A Femina pedig egész éves kiemelkedő szereplését egy szilveszteri első hellyel koronázta meg, maga mögé utasítva ezzel az összes hazai portált. Az új évet ünneplő napon 856 664 olvasó választotta a Feminát, tehát csaknem 40 százalékkal többen, mint az előző év szilveszterén.

A Femina és az Index remek szereplésének köszönhetően a karácsonyi időszakban és az azt követő napokban összesen hat alkalommal került a látogatottsági lista első helyére Indamedia-kiadvány, illetve a többi napon is legalább a második helyet sikerült megszerezniük.

(Forrás: DKT/e.Gemius (belföldi 15+ közönség) – 2020.12.21.-2020.01.05. összes RU – all device)

Hirdetnék