Erősen indította a szezont a 39. Parkoló Parádé

2023-05-08

A biztonság témája köré épült az idei év első Parkoló Parádéja, amely ezúttal is ezreket vonzott. 

Az idei szezont április 29-én nyitotta meg a Totalcar népszerű rendezvénye, a Parkoló Parádé. A hivatalos nyitás után 20 perccel már azt lehetett látni, hogy csak jönnek és jönnek az autók, a parkoló pedig egyre telik, és ebben az évben is megmaradt a Parkoló Parádé klasszikus, családias hangulata.

Az idei első Parkoló Parádé témája a biztonság volt, az előadásokat is ehhez igazították: a Mentőszolgálat szakemberei azt mondták el, hogyan viselkedjünk autópályán, mit tehetünk, ha tömegbaleset részesei lettünk. A folytatásban pedig a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat beszélt a törökországi és itthoni tapasztalatairól. Az Autóklub szimulátoraival testközelből, de valós veszély nélkül is ki lehetett próbálni, milyen egy ütközésben részt venni vagy felborulni a kocsival.

Természetesen találkozni lehetett külföldi és itthoni rendőrautókkal, egyszóval nem volt hiány olyan járművekben, amelyek villognak és szirénáznak. A sárga Steyer-Puchtól kezdve az egyesült államokbeli Crown Vic Police Interceptoron át a Pest Megyei Kutató-Mentőszolgálat Törökországban járt járművéig rengeteg érdekességgel találkozhattak a látogatók.

A következő Parkoló Parádé 2023. május 14-én, vasárnap lesz, szintén a Hungexpon. Az 40. Totalcar Parkoló Parádé témája a film, a mozi! A kiállítói területen olyan filmekből láthatók majd kultikus autók, mint a Taxi, Knight Rider, Vissza a jövőbe, Jurassic Park, a hazai vonalon a Szomszédok. Sőt, ha minden jól megy, Ötvös Csöpi Fiatja is megérkezik!

Forrás: Totalcar

Hirdetnék