Erős évkezdés - az Index vitte a januárt

2023-02-06

A hivatalos közönségmérés több fontos mérőszáma alapján is az Index nyerte januárban a hírportálok látogatottsági versenyét.

Lendületesen indította a 2023-as évet az Indamedia hírportálja: nemcsak a napi átlag látogatószámot tekintve, hanem az oldalon töltött idő és az oldalmegtekintések száma alapján is megelőzte versenytársait. De nézzük a számokat részletesebben!

A hivatalos közönségmérés brand adatai alapján az Indexet naponta átlagosan 998 216 valós látogató kereste fel 2023 januárjában, és ezzel első helyen végzett a hazai hírportálok között.

Még erőteljesebben látható az Index előnye, ha az oldalmegtekintések számát nézzük. Januárban ugyanis naponta átlagosan 6 790 801 Views generáltak az olvasók az oldalon, ami nem egyszerűen az első helyet jelenti az Index számára. Szembetűnő a különbség az Indamedia hírportálja és a lista többi szereplője között: a második helyezett híroldal elmaradása csaknem 2 millió Views az Index eredményéhez képest. De nézhetjük úgy is, hogy a lista harmadik, negyedik és ötödik helyén lévő online kiadványok esetében mért oldalmegtekintés összesen nem éri el ez Index januári teljesítményét.

A harmadik fontos mérőszám, a napi átlagos oldalon töltött idő – szintén brand adatok alapján. Az Indexen januárban naponta átlagosan több mint nyolc és fél percet töltött egy olvasó, és ezzel az eredménnyel is sikerült az első helyet megszereznie a hazai híroldalak között.

Hirdetnék