Én lenni robot, én megmondani mit nézz

2018-10-11

Elindult a Port.hu Facebook oldalán a chatbot, ami leszámol a felesleges körökkel és nagyságrendekkel megrövidíti a programszervezést. Pillanatok alatt megmutatja például a mozik kínálatát, az újdonságokat vagy, hogy a kiválasztott filmet mikor játsszák hol, és ezek közül melyik esik legközelebb a userhez. 

Nem szükséges valamilyen külső programot telepíteni a telefonra, a folyamat tökéletesen olyan, mintha a felhasználó egy barátnak üzenne Messengeren keresztül.  Kivéve, hogy a chatbot sosem láttamozza válaszolatlanul az üzeneteit (de tényleg, ilyet miért csinál bárki is?!), és egyetlen hivatása van: kiszolgálni a felhasználót információval, 0-24

port_chatbot.png
Kedvenc funkciónk a kérésre elénk táruló trailerek, szereplők, értékelések mellett a filmajánló: nem csak a lehetőségeket listázza a tanácstalanoknak, de egyből kattinthatóvá teszi a filmek adatlapját és az azonnali foglalást is.

chatbot tudása nem áll itt meg, folyamatosan bővül majd; hamarosan a színház és moziműsor kínálata is hasonló egyszerűséggel böngészhető majd. 

Hirdetnék