Elindult az ingatlan.com új doboza az Indexen

2022-01-24

Januárban megújult az Index ingatlanpiaci tematikájú, nyitóoldali egysége, melyhez ettől az évtől az ingatlan.com szolgáltatja a tartalmat.

A piacvezető hírportál nyitóoldalán található, úgynevezett ingatlan dobozt érintő tartalmi együttműködés tavaly év végén lejárt, ezért az Index meghívásos pályázaton választotta ki új partnerét a tematikus blokk üzemeltetéséhez. Az új megállapodás értelmében januártól az ország ingatlan-piactereként ismert ingatlan.com szolgáltat ingatlanpiacról szóló híreket az Index jól ismert címlapi dobozához.

„Nagyon örülünk, hogy az Index az ingatlan.com-ot választotta stratégiai partnerévé. Az ingatlanpiac, a lakhatás kérdése mindenkit érint. A vevőknek, eladóknak, bérlőknek és bérbeadóknak ráadásul egy gyorsan változó és nehezen átlátható piacon kell eligazodniuk. Magyarország leglátogatottabb ingatlanportáljaként arra törekszünk, hogy kínálati és keresleti adataink, csaknem 10 ezer ingatlanközvetítő partnerünk meglátásai, és a velünk együttműködő szakértők tudása alapján friss, érdekes hírekkel és tudásanyaggal szolgáljuk az olvasókat – legyen szó piaci, jogi vagy hitelezési kérdésekről” – mondta az együttműködés kapcsán Keleti József, az ingatlan.com Zrt. igazgatóságának elnöke.

„A saját területén piacvezető vállalat híreivel és exkluzív információival találkozhatnak az olvasók az Index nyitóoldalán és aloldalain. Együttműködésünk elősegíti, hogy az ingatlanpiac szakmai és ingatlanos tartalmai még szélesebb körhöz jutnak majd el a jövőben” – mondta Ziegler Gábor, az Indamedia Network Zrt. vezérigazgatója.

Hirdetnék