Elindult a Femina Akták

2023-05-17

A kéthavonta jelentkező új sorozat első részében a menopauza témaköre került fókuszba. 

A Femina Akták egy új, tematikus sorozat, melyben a Femina szerkesztősége szakértők segítségével érzékenyen és őszintén közelít meg olyan témákat, amelyekről nem divat nyíltan beszélni. A formátum különlegessége, hogy amellett, hogy számos szempontból ad rálátást és közelít meg egy kiválasztott témát, vizuálisan is újszerű és egyedi élményt nyújt az olvasók számára.

Az első rész a menopauza témaköréről szól, amiről az utóbbi időben egyre több szó esik, de mégsem beszélünk róla eleget. A nők gyakran egyedül küzdenek meg a nehézségekkel, ritkán kérnek segítséget a családtagjaiktól, nehezen fordulnak szakemberekhez a panaszaikkal. Ebben a részben a Femina Akták készítői azt a célt tűzték ki, hogy közelebb hozzák és széles körben elfogadottá tegyék a diskurzust erről a témáról.

A következő Femina Akta a fényvédelemmel foglalkozik, ami ismét egy olyan téma, amit nem szabad félvállról venni. Ezt a területet is több oldalról dolgozzák fel alaposan, és a szélesebb spektrumú megközelítést bőrgyógyász szakorvos és hatóanyag szakértő is segíti majd.

Hirdetnék