Egyedi megjelenések: Fanta Bongo szponzorált játék a Honfoglalón

2010-05-31

A Bongo a Fanta új, limitált kiadású, Dél-Afrikát idéző marakujás és narancsos üdítő íze. A tiniket célzó, közösségi elemekre épülő kampány szerves részét képezi a Honfoglaló játékszponzoráció, amelynek során a hagyományos, Magyarország térképén játszódó játék mellett a felhasználók Dél-Afrika térképén is játszhatnak. A Fanta Bongo szobában játszott játékok alapján az akció utolsó napjára kialakuló ranglista első tíz helyezettje nyeri meg a Fanta által biztosított nyereményeket: 1 db két részes konga dobszettet és 9 db szafari kalapot.

Hirdető: Coca-Cola
Kampány: Fanta Bongo
Médiaügynökség: Carnation
Kreatív ügynökség: Carnation

A megjelenés elemei:

1. szponzorált játékoldal

2. játékindítás gomb

3. játékleírás és ranglista

4. hírlevél

Technikai specifikáció:

1. szponzorált játékoldal

A játékoldali térkép minden elemének grafikája megváltoztatható, de a helyük, méretük, működésük nem. Továbbá a három játékos szín (piros, sárga, zöld) is állandó. A játékoldalhoz küldünk egy flash forrásfájlt, amelyben a grafikai változtatások elvégezhetők. A térképre kerülő összes grafikának vektorosnak kell lennie a fájlméret, illetve a nagyobb felbontásoknál a képminőség megtartása miatt.

2. játékindítás gomb

A játékindítás gomb 290x94 px méretű, vektorgrafikát használó flash fájl lehet.

3. játékleírás és ranglista

A játékleírás oldala szabadon választott technológiával készülhet, a használható maximális szélesség 600px.

4. hírlevél

A hírlevél a játék leírását tartalmazza (kb. 300 kar.), kép nem kerülhet bele. A levélben szerelő link a szponzorált játék leírására mutat.

A játékkal kapcsolatban esetlegesen felmerülő felhasználói kérdések megválaszolását a Honfoglaló végzi. A nyereményjáték szabályzatát a hirdető állítja össze, ő viseli a nyereményekhez kapcsolódó adóterheket és szállítási költséget.

A megjelenés net-net ára fejlesztési költséggel együtt: 3.100.000 Ft / hónap.

Ha Ön is hasonló megoldást szeretne, kérje ajánlatunkat a sales[at]cemp.hu címen!

További hirdetési lehetőségek a Honfoglalón.

Hirdetnék