Egy hónap múlva itt az év első Parkoló Parádéja!

2023-03-28

Április 29-én újra beröffenti a motorokat a Totalcar, érkezik az idei első közös parkolás, ami ezúttal a biztonság témája köré épül.

Lesznek külföldi és itthoni rendőrautók, az Autóklub kihozza a borulás- és bekötött öv szimulátorát, és természetesen most sem maradhatnak el a népszerű bemutatók és előadások, amelyek megdobogtatják az autós szíveket.

“Az idei első Parkoló Parádé témája a biztonság! A tervezett előadást is ehhez igazítjuk, a Mentőszolgálat szakemberei mondják el, hogyan viselkedjünk autópályán, mit tehetünk, ha tömegbaleset részesei lettünk. A folytatásban pedig a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat beszél a törökországi és itthoni tapasztalatairól. Az Autóklub szimulátoraival testközelből, de valós veszély nélkül is ki lehet próbálni, milyen egy ütközésben részt venni vagy felborulni a kocsival” – mondta Hlács Zoltán, a Parkoló Parádé szervezője.

A tavalyi szezonban négyszer gyűlhettek össze közös parkolásra az autók szerelmesei, összesen több mint 10 ezren vettek részt az eseményeken. Idén is négy alkalommal indul útjára az autós őrület: az április rendezvényt májusban egy mozi tematikájú PP követ, ahol természetesen alapfelszereltséghez tartoznak majd az ikonikus filmes autók.  A Parkoló Parádé júniusban is nagyot fog szólni, hiszen a témája nem más, mint Terence Hill és Bud Spencer! Ha a legendás párosról van szó, akkor a hagymás bab alap, a filmekből ismert autók is felbukkanhatnak majd és a tervek szerint fellép a Spencer Hill Magic Band együttes is. Hogy maradjon egy kis izgalom, az egyelőre legyen meglepetés, hogy az őszi rendezvényre mivel készül a Totalcar csapata.

A Totalcaron elérhető és a Parkoló Parádékhoz kapcsolódó hirdetési és szponzorációs lehetőségekkel kapcsolatban érdeklődj Indamedia Sales kapcsolattartódnál, vagy írj a sales@indamedia.hu e-mail-címre.

Az esemény részletei a Totalcar oldalán találhatók.

Hirdetnék