Egy hét múlva Napi.Gazdaság Konferencia a válság okozta kihívásokról

2023-05-19

Válságálló-e Magyarország? – erre az égető gazdasági kérdésre keresi a választ a napi.hu megújult konferenciasorozatának idei első rendezvénye május 26-án.

Az Indamedia Csoport gazdasági portálja, a Napi.hu 2023-ban is fontos és aktuális témákat állít üzleti konferenciái középpontjába. Az első esemény május 26-án, a fővárosi Művészetek Palotájában várja az érdeklődőket. Az idei szezon egy izgalmas témával indul: a válságkezelés kerül a fókuszba. Az üzleti eseményen neves szakértők mondják el, hogyan reagált a gazdaság az elmúlt években tapasztalható krízisekre, illetve, milyen stratégiát érdemes választani a megváltozott gazdasági környezetben, és hogyan növelhető a versenyképesség.

A Napi.Gazdaság Konferenciát Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank monetáris politikáért és pénzügyi stabilitásért felelős alelnökének előadása nyitja. Tóth Tibor, a Pénzügyminisztérium államtitkára pedig arról beszél majd, hogyan alakult a magyar államháztartás helyzete válságok idején.

Az előadók és résztvevők között szerepel Bacsa György, a MOL Nyrt. stratégiai operációért és üzletfejlesztésért felelős ügyvezető igazgatója; Balatoni András, az MNB közgazdasági előrejelzéssel és elemzéssel foglalkozó igazgatóságának vezetője; Jobbágy Sándor, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető makrogazdasági elemzője; Lentner Csaba közgazdászprofesszor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem egyetemi tanára; Németh Balázs, a Porsche Hungaria vezérigazgatója; Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke; Pogátsa Zoltán közgazdász, Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója; Sulcz Gábor kriptoszakértő, Szabó László, a HOLD Alapkezelő Zrt. felügyelőbizottságának elnöke, tulajdonosa; Szabó Levente, az MBH Bank Nyrt. egyedi kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese; Takáts Előd, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora és Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója.

Részletes program, valamint további információk az előadásokról és az előadókról itt érhetők el.

A Napi.hu gazdasági és üzleti hírportál több mint két évtizede, már 2001 óta szervez rendszeresen üzleti szakkonferenciákat. Az eseményeken neves előadók, elismert szakemberek járják körül a közvéleményt leginkább érdeklő témákat - így például az energetika, a zöldgazdaság, a HR vagy éppen a pénzügyi piac legfontosabb kérdéseit.

Hirdetnék