Dübörög a TC Híradó a Totalcaron

2022-10-25

Hetente háromszor, az esti órákban jelentkezik a legfrissebb hazai és külföldi autós hírekkel a TC Híradó, nem csak autórajongóknak. A Totalcar új videós formátumában Bazsó Gábor “Karotta” érkezik a legérdekesebb újdonságokkal.

A TC Híradó nem csupán megmutatja az autózás és a közlekedés világának legfontosabb történéseit, de a Karottától megszokott szórakoztató stílusban el is magyarázza a hátterét azoknak híreknek, aktualitásoknak, amelyek leginkább lázban tartják a nagyközönséget.

Elsősorban autókra koncentrálunk, de időnként a rollertől a mókusruhás toronyugráson át a bolygóközi űrrakétákig vegyítjük a témákat, így a TC Híradó azok számára is szórakoztató, akik több időt töltenek a motorházból kiemelt fejjel, mint karburátorszinkronnal. A hírműsorral hetente háromszor: hétfőn, szerdán és pénteken jelentkezünk vacsoraidőben” - mondta el Bazsó Gábor “Karotta”.

Az indulás óta eltelt bő másfél hónap alatt már majdnem 1,5 millió összmegtekintésnél járnak a TC Híradó adásai. A nagyvilág közlekedéssel kapcsolatos fejleményeit napról napra egyre többen várják. Hogy mennyire, az kiderül a videókra érkező több ezer kommentből, ezek közül mazsolázgattunk párat:

“A legjobb autós műsor. Úgy várom, mint régen a Dállászt péntek esténként  :)”

“Köszi, király volt! Várom a következőt, nagyon jók ezek a sűrített hírek.”

“Nekem tök mindegy, hogy mikor van este a híradó, mert a reggeli kávéhoz nézem minden nap ugyanakkor! :-D Mára szertartássá vált!”

“Egy mappányi cukiságom van, amit direkt a híradó miatt kezdtem el lementeni.”

“Pazar a műsor, friss, gyors, informatív, kell, yess. Köszi”

Az adásonként átlagosan 45 ezres nézettséggel futó sorozat új részei a Totalcaron és az autós site YouTube csatornáján is követhetők.

Hirdetnék