Dívány - születésnapi ajánlatok

2010-07-23

Az egy éves Díványt nem csupán megjelenésbeli és tartalmi megújulással, hanem új csomagajánlatokkal is ünnepeljük.

1. Dívány Trend Tippek

A Dívány Trend Tippek a Trend rovat szponzorációjára és a hirdetővel való tartalmi együttműködésre épül, amelynek során a Dívány szerkesztősége az aktuális divat, smink, hajviselet stb. témákhoz kapcsolódó anyagokat készít. (A sminktippek videós feldolgozására példa Kandee Johnson csatornája.) A rovatszponzorációt és tartalmi együttműködést a Dívány oldalsávjában futó képes-szöveges ajánló, a Velvet Horoszkóp rovatában és a Blog.hu női csatornáin futó banner megjelenések, valamint Indavideó napi ajánlat videó kiemelések támogatják.

2 Dívány Életmód Tanácsadó

A Dívány Életmód Tanácsadó csomag az Életmód rovat szponzorációját, tartalmi együttműködést és nyereményjátékot egyaránt magában foglal. Az egy hónapos együttműködés során a Dívány szerkesztősége a hirdető szakértőinek bevonásával tanácsadó cikkeket ír egészséges életmód, fogyási tippek, edzés, étkezés stb. témában és a hirdető mellett részt vesz a cikkekhez kommentben érkező kérdések megválaszolásában.

3. Női billboard csomag

Kedvezményes árú napi vagy heti fix billboard megjelenés a CEMP Sales House női kiadványain: a Díványon, a Velvet Poronty és Tejben vajban blogján, valamint a Cukiság blogon.

4. Női képes ajánló csomag

Kedvezményes árú heti fix képes ajánló megjelenés a CEMP Sales House női kiadványain: a Dívány oldalsávjában, valamint a Velvet Poronty és Tejben vajban blogon a kommentek felett.

Az ajánlatokról részletesen az alábbi prezentációban és sales kapcsolattartójánál vagy a sales[at]cemp.hu címen tájékozódhat.

Hirdetnék