CEMP-napok: divatos darabok és stílusos kiegészítők extra kedvezménnyel

2016-10-12

A CEMP-napokon egész novemberben extra kedvezményt adunk divatos, állóképes hirdetéseinkre, és stílusos kiegészítőinkre! Fix hirdetéseinket a Napi.hu minden platformjára 10% extra kedvezménnyel rendelheti meg, népszerű desktop felületeink mellé pedig minden mobil hirdetési termékünket is 10% extra kedvezménnyel adjuk!

novakciok.jpg

Könnyen használható, ingyenes kuponfüzetünket le sem kell töltenie, a kedvezményért keresse kapcsolattartóját vagy írjon nekünk! Ne feledje, az állóképes hirdetés kevésbé zavarja a felhasználót, könnyen és gyorsan legyártható, és használatával eredményes kampányok születhetnek!

- János! A kampány nem vár!
- Az állókép áll...
- ?
- ...és a hirdetésvonatból nincs kiszállás!
- ?!

* A hónap terméke akció időtartama 2016. január 1. – december 31. Az akció kizárólag a meghirdetett akciós termékek adott hónapban történő teljesülése esetén használható fel, és a megjelölt kedvezmény mértékéig érvényes az árlistában szereplő kiadványokra. A kedvezmény minden esetben sávosan képződik. Az akció kizárólag a megjelölt hirdetési formátumok állóképes (nem animált) változataira vonatkozik. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A további hónapok akciói a későbbiekben kerülnek meghirdetésre.

Hirdetnék