Bővült értékesítési csapatunk

2010-02-25

2010 februárjában a szolgáltatási színvonal további emelése érdekében három szakemberrel erősödött a CEMP Sales House csapata.

Donáth Fruzsina sales account csoportvezetőként, Csasztvan Nóra senior account menedzserként csatlakozott az értékesítési csapathoz, Ihász Ingrid pedig az értékesítési munkatársak kutatási támogatását is ellátó sales support részlegre érkezett.

Fruzsina eddig közel tíz év tapasztalatot szerzett média területen, amiből hat évet a TV2-nél töltött értékesítési managerként. Ezt követően az Origónál volt ágazati értékesítési manager, 2009-ben pedig az MTV Networks Hungary-nél digitális vezető.

Fruzsina feladata elsősorban a CEMP SH sales account csoportjának vezetőjeként az értékesítő csapat operatív irányítása.

Ingrid a kirowski média csapatában kezdte pályafutását, majd 2006 végén az Arcus Mediához (akkor még Mirai Interactive) igazolt át, ahol az utóbbi egy évben média csoportvezetőként dolgozott.

Szerzője az egyik legismertebb hazai online médiával foglalkozó szakmai blognak (rabbitblog.hu).

Ingrid a CEMP-nél kutatási kérdésekkel, stratégiai együttműködések kidolgozásával és B2B kommunikációval foglalkozik.

Nóra három év rádiós tapasztalatot szerzett az Inforádió értékesítési csapatánál, majd öt évig a TV2 spot és szponzorációs csoportjában dolgozott. Az elmúlt másfél évben a Sanoma online sales managere és hat site hirdetési vezetője volt.

Nóra elsősorban a CEMP SH indirekt és direkt ügyfeleivel foglalkozik.

Hirdetnék