Boldog születésnapot, Femina!

2022-12-05

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Másfél évtized telt el a Femina indulása óta, a 15. születésnapon egy új videós interjúsorozattal, illetve egy különleges visszatekintéssel ünnepli meg sikertörténetét a Femina.

A Femina – 15 éve veled szlogent választotta a születésnapi kampányához, ami egyrészt utal a női kiadvány Femina – Énidő. Veled. szlogenjére, másfelől tökéletesen leírja, milyen sokat jelentenek az olvasók a szerkesztőségnek. A Femina az elmúlt 15 évben több ezer nő életét kísérte végig. Valaki kismamaként lett olvasója, most már egy tini gyerek anyukájaként keres hasznos nevelési tanácsokat az oldalon. Mások pedig egyetemistaként bújták a Feminát tippek után kutatva ahhoz, hogyan tehetnék otthonossá első albérletüket, ma már a családi nyaralásokról olvasnak szívesen. A Femina – 15 éve veled kampányával nemcsak az online térben találkozhatunk, hanem tévé- és rádiócsatornákon is el lehet már csípni az ünnepi spotokat.

„Elképesztően izgalmas volt visszatekinteni a Femina elmúlt 15 évére. Még minket is meglepett, hogy mennyi minden történt az indulás óta: hogyan formálódtunk mi, és hogyan változott körülöttünk a világ. Egy éve dolgozom együtt a csapattal, és nagyon büszke vagyok rájuk! A kezdetek óta 132 ezer cikk született a Feminán, olvasóink összesen 6 ezer évet töltöttek velünk az oldalon. A jövőben sem vesszük lejjebb a fordulatszámot, és olyan új formátumokkal tervezünk, mint a most induló Szókimondó” – mondta a születésnap kapcsán Somodi Hajnalka, a Femina Média ügyvezetője.

Tabukról nyíltan és őszintén

A 15. születésnaphoz új formátum is dukál, a napokban jelent meg a Femina videós interjúsorozata, a Szókimondó első része, mely az őszinte beszélgetésekről és a tabuk ledöntéséről szól. Szily Nóra elsőként Pásztor Anna dalszerző-énekesnővel beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdéséről.

A következő részekben olyan tabunak számító kérdésekről lesz szó, mint a függőségek, a bántalmazás, a szépség és a fiatalság elmúlása, a gyermektelen nők helyzete, a karrierváltás vagy a gyász. A témák átbeszéléséhez pedig olyan szakértők érkeznek, mint Mérő Vera jogvédő, író; Oroszlán Szonja színésznő, Bajzáth Sándor addiktológiai konzultáns, Dr. Beke Dóra kozmetológus-bőrgyógyász, Tanács Eszter meddőségi- és örökbefogadási tanácsadó, valamint Singer Magdolna író és gyásztanácsadó.

Izgalmas utazás volt az elmúlt másfél évtized a Femina számára az első lépésektől egészen egy kiforrott “személyiségig”. A Szókimondón kívül még egy látványos visszatekintéssel készült az elmúlt 15 év legizgalmasabb pillanatairól, illetve azt is megnézték, hogy ezalatt mi minden változott a világban. Az ünnepi összeállításból az is kiderül, hogy melyik sztár milyen kedves gondolattal köszöntötte a másfél évszázados Feminát.

A Femina.hu az Indamedia csoport piacvezető női magazinja. Már 15 éve meghatározó szerepet tölt be a hazai női site-ok között, ráadásul látogatottságban felveszi a versenyt a hírportálokkal is. A Femina a 21. századi nőt helyezi középpontba, sokszínű tartalmi kínálata túlmutat az általános témákon, és a világra nyitott, inspiráló nőket szólítja meg. A Femina sokkal több, mint egy online magazin: egy összetartó, erős női közösség. Kiváló példája a nagy sikerrel futó Femina Klub, amely számos teltházas előadáson van túl, és már a hetedik évadát kezdte meg.

További információ: press@indamedia.hu

Hirdetnék