Blog.hu: új tematikus csatornák és Premium Selection blogok

2011-07-18

A Blog.hu stabilan tartja első helyét a haza site-ok között. A gemius/Ipsos Audience legfrissebb, májusi adatbázisa szerint a 15 évnél idősebb, belföldi internetezők körében közel 2,3 milliós (51%-os) elérésével továbbra is Blog.hu a legnagyobb hazai oldal.

Ahogyan korábban beharangoztuk, a Blog.hu hirdetést megjelenítő civil blogjai új kategóriarendszert kaptak, ami lehetővé teszi a legkülönbözőbb tematikákra történő hirdetéscélzást. A civil blogokon összesen 27 tematikus csatornát alakítottunk ki, melyekre AV alapon rendelhetők bannerek. A 27 csatornát 8 nagyobb kategóriába rendeztük (férfi, női, fiatal, öko, kult, tech, prémium, light), melyeken még kedvezményesebb áron foglalhatók megjelenések.

A hirdetési rendszer újdonsága, hogy mostantól egyes kiemelt blogokra is foglalhatók egyedi, illetve hagyományos megjelenések. A Premium Selectionbe olyan népszerű civil blogok tartoznak, amelyek jól célzott, prémium tartalommal bírnak. Ezek a blogok nem csupán az AV alapú csatorna-mixekben, hanem önállóan, idő alapon is vásárolhatók.

A blogokon a következő egyedi hirdetési felületeket alakítottuk ki: szponzor badge (1), fejléc szponzoráció (2), teljes design (full-screen) szponzoráció (3), oldaldoboz szponzoráció (4), illetve elérhetők fixen hagyományos banner felületek is: superbanner (920x110 px, 5), billboard (310x232, oldalsávban).

A full-screen szponzorációról érdemes tudni, hogy a blogok szinte teljes átdizájnolására lehetőség van, megjelenésükben akár olyanokká is válhatnak, mint a szponzorblogok (példa: Folyékony Kenyér).

Bővebb információ a lenti prezentációban:

Ha hirdetni szeretne a Blog.hu-n, kérje ajánlatunkat a sales[at]cemp[dot]hu címen!

Hirdetnék