Beparkolunk a '80-as, '90 éves évekbe

2022-10-14

Izgalmas időutazásra hív az év utolsó Parkoló Parádéja október 16-án a Hungexpon. A Totalcar népszerű rendezvénysorozata most is egy kiemelt téma köré épül, a tuningautók, a csillogó veteránok és a sportkocsik után ezúttal a nyolcvanas-kilencvenes évekbe ugorhatnak vissza az autók szerelmesei.

Delorean, Jimi Madmax Mercije és Kitt, az önvezető autók netovábbja - csak egy kis ízelítő abból, hogy milyen különlegességekkel várja az autórajongókat a 38. Parkoló Parádé. Mindehhez a kor hangulatát zenei téren a hazai synthwave egyik legismertebb DJ-producere, Quixotic idézi meg.

A Totalcar csapata gondoskodik arról, hogy ezúttal négy keréken száguldjunk vissza az időbe: rengeteg, autós szívet megdobogtató programmal várják a látogatókat. És ha már száguldás: a szeptemberi Parkoló Parádén aratott nagy siker után újra lesz Tulaj a Pályán! A vállalkozó kedvű autósok ismét jelentkezhettek a házi szlalomversenyre, hogy próbára tegyék magukat és vezetési tudásukat.

Természetesen a gyerekek most sem maradnak ki a programokból: ingyenes gokartozás várja őket a 3-as fogadó előtti díszkövön, valamint kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal.

Hirdetnék