Bemutatkoznak a PS blogok: Style and Blog

2013-04-09

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Style and Blog mutatkozik be.

styleandblog_550_305.jpg

A Style and Blog 2012 márciusában alakult, az oldalon outfitekkel, divat-, smink-, és hajtippekkel, valamint egyéb, szépségápolással kapcsolatos témákkal foglalkozunk. A divattanácsok mellett életmódról, kulturális programokról osztunk meg képeket és sztorikat, de olykor kikerül egy-egy személyes bejegyzés is, melyben általában a pozitív életszemléletünket próbáljuk másokra is ráragasztani!

Sokan azt gondolják, hogy ketten vagyunk, de valójában a csapatunk négyfős. A két frontember Panni és Mesi, ők szerkesztik az oldalon található divatanyagokat, és a cikkek megálmodói is ők. Itt vannak a fiúk is, Berti és Árpi, akik ugyanolyan fontos szerepet játszanak a blog életében, minden technikai munka, a fotózás, és az online szerkesztés is rájuk hárul. A kreatív munkákból mindannyian kivesszük a részünket, imádjuk a közös brainstormingokat, mindig rengeteg ötletünk van. Debrecenben élünk, és a blogolás mellett mindannyian egyetemre is járunk, közgazdaságtant és pszichológiát hallgatunk.

Üzenetünk:

Arra szeretnénk felhívni a lányok figyelmét, hogy a jó megjelenés alapja a kreativitás. Az egyes ruhadarabokat meg kell próbálni kombinálni, kiegészítőkkel kell feldobni. Gyakran mutatunk be variációkat, amelyekből könnyen lehet ötleteket meríteni. Nagyon reméljük, hogy tudunk segíteni az olvasóinknak abban, hogy a harmonikus öltözködésnek köszönhetően magabiztosabbak legyenek. Munkánkkal többek között azt is szeretnénk hangsúlyozni, hogy kreatívan és igényesen öltözködni jó. A magabiztosságunkhoz, a pozitív világnézetünkhöz abszolút hozzátartozik, hogy nem csak belül vagyunk harmóniában önmagunkkal, hanem kívül is. A kettő erősíti egymást.

A blogon főleg olyan ruhákat, összeállításokat mutatunk be, amelyek mindenki számára elérhetőek. Szeretnénk megadni az első lépéseket ahhoz, hogy olvasóink ráérezzenek az öltözködés szépségére, a variációk sokszínűségére. Szeretnénk, hogy egy-egy nálunk látott alap összeállítást a saját stílusára formálva minden Style and Blog olvasó magabiztosabb legyen a mindennapokban.

Hirdetnék