Bemutatkoznak a PS blogok: Strange’s fashion & gossip

2012-11-06

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Strange’s fashion & gossip mutatkozik be.

strange.jpg

A Strange’s fashion & gossip 2007-ben indult, így az egyik legrégebbi és azóta is folyamatosan – naponta átlagosan 3-4 poszttal – frissülő magyar nyelvű divatblog népes olvasótáborral, gyakori Index címlapos megjelenéssel.

A blog naprakészen számol be az aktuális trendekről, divatirányzatokról, a legfrissebb vörös szőnyeges eseményekről, a nemzetközi divatheteken bemutatott legizgalmasabb kollekciókról, reklámkampányokról, népszerű magazinok címlapjairól, divatanyagairól, némi hollywoodi sztárpletykával, zenével, film,- és sorozatajánlóval megfűszerezve.

A mai rohanó világban gombamód szaporodnak és halnak el a különböző divat témájú blogok. A Strange’s fashion & gossip ezzel szemben egy biztos pont, ahol mindenki tájékozódhat a divat világáról, megismerheti a legfrissebb divatelemeket, inspirálódhat hétköznapi emberek, vagy éppen sztárok utcai összeállításaiból, felvértezheti magát a legfrissebb hollywoodi sztárpletykákkal, mindezt könnyed, sajátos, szórakoztató formában, személyes hangvételben, az olvasói kéréseket, igényeket mindig szem előtt tartva, nem szűnő lelkesedéssel írva.

Hirdetnék