Bemutatkoznak a PS blogok: Smoking Barrels

2014-03-06

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Smoking Barrels mutatkozik be.

Smoking_Barrels_550x305.png

Mindenki szereti a filmeket és ez alól mi sem vagyunk kivételek. A Smoking Barrels az első oldal a Premium Selection blogok közül, amely az olyannyira népszerű filmhírek, rövid és szakmaiatlan cikkek helyett majdnem száz százalékosan filmkritikákkal foglalkozik.

Az alapvetően hobbiként indult (és tulajdonképpen a mai napig akként működtetett) oldal egyre jobban kinövi magát a filmes blogok meghatározó szereplőjévé. Lassan két éve írunk a lehető legkülönfélébb módon, mozgóképi alkotásokról, a teljes stíluspalettát figyelembe véve. Szó esik nálunk ismert és méltatlanul elfeledett filmekről, az aktuális szenzációs premierekről és régi nagy klasszikusokról, könnyed, szórakoztató élményekről és művészfilmekről, vagy akár képregény-adaptációkról. Szerencsére a filmipar kifogyhatatlan alapanyaggal lát el minket.

Időközben szinte a teljes írógárda kicserélődött, elkezdtünk sajtóvetítésekre és filmfesztiválokra járni, hogy minél több és frissebb alkotásról írhassunk, egyszóval rövid idő alatt nagy változásokat éltünk meg, és ezt szeretnénk tovább folytatni, természetesen pozitív irányba.

AIgyekszünk bővíteni a tudásunkat és tapasztalatainkat, hogy a fiatalos lendület és a közérthetőség ne felszínességgel és az ízlés hiányával párosuljon. Az oldal az esti filmnézés alanyának kiválasztása közben bajba kerülő nézőktől kezdve a filmrajongókon át kivétel nélkül mindenkinek szól, akik hasonlóan hozzánk vágynak egy megfelelő minőségű platform létrehozására, ahol kérdéseiket, feltevéseiket megoszthatják.

Hirdetnék