Bemutatkoznak a PS blogok: Praxis

2011-10-28

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Praxis mutatkozik be.

A Munkahelyi Terror sikerén felbuzdulva bő egy évvel ezelőtt útjára indítottuk egészségügyi tematikus blogunkat, amely azonnal a figyelem középpontjába került. Kulcsár Hajnal, a hvg.hu Egészség rovatának szerkesztője írta rólunk az alábbiakat:

Praxis blog: Pozitív és negatív történetek a magyar egészségügyről, minden mennyiségben. Orvosnál jártunk és nem ment minden zökkenőmentesen? Netán megaláztak, megvárattak vagy félrekezeltek? Vagy éppenséggel lelkiismeretes, segítőkész egészségügyi dolgozókkal találkoztunk? Ide megírhatjuk. Miért is? Mert az orvostársadalom nyomon követi a bejegyzéseket, olykor pedig hangot is adnak álláspontjuknak a kommentekben. De ha nem vagyunk mesélős kedvünkben, a kórházértékelővel is kinyilváníthatjuk véleményünket.

A beküldött történetek közlése és az egészségügyi dolgozók és betegek közötti párbeszéd elősegítése mellett egyfajta közösségi és hírportál szerepet is igyekszünk betölteni. Friss híreket, érdekes cikkeket osztunk meg olvasóinkkal napi rendszerességgel és a közeljövőben még számos újítással igyekszünk majd megörvendeztetni őket.

Hirdetnék