Bemutatkoznak a PS blogok: Kocsmablog

2012-02-09

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Kocsmablog mutatkozik be.

A Kocsmablog 2011-ben kultúra-szórakozás kategóriában a Goldenblog hármas döntőjébe jutott, akkor a zsűri egyik tagja, Modoros Tibi így írt róluk:
"Amit Apuskáék az ország - de főleg (Buda)Pest vendéglátóhelyeiről összehoztak, az emberfeletti. Több, mint 12 ezer facebookos rajongó, a főváros és fogyasztói már teljesen a zsebükben vannak. A többfős brigád közösen járja a kocsmákat, a helyeket pedig több szemszögből és szempont szerint mutatják be, értékelik. Beszámolóik a tökéletesség határát súrolják. Csak bírják májjal!"

Meghatározó szerepüket azóta nem csak őrzik, de az elvárásoknak megfelelően komoly tartalomfejlesztésekbe is kezdtek. A hihetetlenül praktikus keresőkkel felszerelt oldal több a kocsmákhoz és a kulturált alkoholfogyasztáshoz köthető aloldallal egészült ki: videókat forgatnak, tájékoztató jellegű cikkeket írnak, ismert emberek véleményét kérik ki, illetve bármely vendéglátó egységnek bemutatkozási lehetőséget kínálnak, akik hajlandóak fotókat küldeni és kérdéseiket megválaszolni.

Az előkelő Google találatok és az elmúlt 4 év áldozatos munkája a garancia, hogy aki e témakörökben érdekelt, a Kocsmablogot még csak meg sem kerülheti!

Hirdetnék