Bemutatkoznak a PS blogok: Futballistafeleség

2011-09-25

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Futballistafeleség mutatkozik be.

A legismertebb labdarúgók állandó témát jelentenek a világsajtóban, a szurkolók pályafutásuk minden pillanatára kíváncsiak, természetesen a zöld gyepen kívül is. Például hol laknak és kivel, ki a feleségük, barátnőjük, hogyan nevelik gyermekeiket, mivel töltik szabadidejüket, vagy éppen milyen magánéleti problémával küzdenek. Blogunk róluk, futballpályán kívüli életükről szól. Ez a felismerés indította a Futballistafeleség, avagy Futballsztárok magánélete című blogot 2010-ben – az elnevezést a hasonló című angol tévésorozat ihlette.

A blogon eleinte csak a külföldi futballsztárok párjait (ahogy az angol rövidítés is mondja: WAG, azaz wife and girlfriend – feleség és barátnő) igyekeztünk bemutatni, de hamar rá kellett jönnünk, hogy a focistákkal, illetve családtagjaikkal rengeteg olyan dolog történik, ami sokakat érdekel: esküvő, válás, gyermekszületés, nyaralás, új autó vagy új kapcsolat.

Információban nincsen hiány, ennek megfelelően napi több bejegyzés olvasható, amelyekhez természetesen hozzá is lehet szólni, sőt, az oldalon egy chat is található, ahol meg lehet beszélni a legfrissebb eseményeket.

Hirdetnék