Bemutatkoznak a PS blogok: Filmdroid

2011-09-24

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Filmdroid mutatkozik be.

"2007 októberében hoztam létre a Filmdroidot. Nem volt olyan magyar filmes honlap, ahol rengeteg hír és előzetes várta volna az érdeklődőket, hiányoltam az efféle oldalakat. Én pedig úgy éreztem, hogy képes lennék szép mennyiséggel elárasztani a célközönséget, ráadásul úgy, hogy az újdonságoknál nem csak egy sorral szúrom ki az olvasók szemét.

Az eltelt időszak alatt közel 11.000 posztot tettem ki a Filmdroidra, töménytelen mennyiségű hírrel, érdekességgel, előzetesekkel és poszterekkel árasztottam el a friss információra éhes tömeget. A Droidon ezt megkapják, nem napokkal később lehet olvasni egy-egy érdekességről és szerencsére mindig van újabb és újabb hír a mozi világából. Lelkesedésem a régi, továbbra is nagy kedvvel csinálom az oldalt, nap, mint nap.

Kezdetben beértem volna azzal is, ha csak pár ember olvassa irományaimat, ám idővel egyre többen akadtak blogomra. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyien fogják látogatni a Filmdroidot. Örülök, hogy sokan ráakadtak és örülök, hogy bekerülhettem az Inda Labs által kiválasztottak közé."

Hirdetnék