Bemutatkoznak a PS blogok: Colorcam

2015-03-04

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Colorcam mutatkozik be.

colorcam_550x305.jpg

A Colorcam blogmagazin több mint egy éve kezdte meg működését és céljául tűzte ki, hogy szembe menve a tesztelős oldalalak száraz adatoktól hemzsegő és szürke leírásaival, színt vigyen a hazai online újságírásba.

Az oldalnál törekszünk a modern, előremutaó designra, és folyamatosan fejlesztjük is azt. A blog magját egy kitűnő csapat alkotja, akik a legkülönfélébb témákban is otthon mozognak. Éppen ezért számos menüpont található a magazin felületén, kifejezetten témaspecifikusan.

Folyamatosan teszteljük a nagyobb vállalatok termékpalettáját, gasztrobloggerünk rendszeresen körbejárja a város közkedvelt vagy frissen nyílt éttermeit.

A műszaki cikkek tesztjén, gasztronómián, divaton, programajánlókon és az utazási beszámolókon túl 2015. februárban elindult legújabb rovatunk, mely a People névre hallgat. Különlegessége, hogy nem csak mainstream és populáris „sztárokkal” készítünk interjúkat, hanem olyan művészek és szakmájában sikeres emberek történetét is bemutatjuk, akik inspirálólag hatnak környezetükre.

Hirdetnék