Bemutatkoznak a PS blogok: Ágy-asztal-Tv Blog

2011-10-26

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Ágy-asztal-Tv Blog mutatkozik be.

A 2010 januárjában indult Ágy-Asztal-Tv blog az egyik leglátogatottabb magyar belsőépítészeti témájú életmód- és énblog.

A tematikát tekintve minden lakókörnyezetére igényes olvasóhoz szól és humoros, hétköznapi nyelven - irodalmi, filmes példákkal és egyéb szociokulturális támogatással - próbálja feltárni illetve megértetni az otthonépítés/szépítés komplex folyamatait.

A friss design-irányzatok bemutatása mellett könnyen elkészíthető dekorációs ötletekkel is segíti azokat, akik az ünnepeken túl a hétköznapokban is egy stílusos, élhető, személyre szabott otthon létrehozásán fáradoznak.

Az olvasótábor közvetlen hangvételű megszólításával, hozzájuk intézett kérdéseivel, párbeszéd létrehozásával mintegy ízlésformáló de egyben hagyományőrző funkciót is ellát.

A színvonalas magyar cégek, designerek, a témába vágó aktuális programok ajánlásán kívül hazai és külföldi grafikusok, illusztrátorok, fotósok munkáiból is gyakran szemléz.
A gazdag képanyag egy része a lakberendező-üvegművész szerző által készített fotókból, interjúkból, másrészt hasonló tematikájú külföldi, trend-diktáló oldalak jó minőségű anyagából áll össze.

A Ágy-Asztal-Tv blogot, a Goldenblog 2011 Életmód kategóriájában mind a szakmai zsűri, mind az olvasóközönség a kategória tíz legjobbja közé választotta.

Hirdetnék