Bajnokok elérése az Index Sport rovatában

2019-05-15

bl_stat.png
A Bajnokok Ligája mindkét elődöntője bebizonyította, hogy a futballban a lehetetlen nem létezik. A Liverpool és a Tottenham úgy futott ki a második félidőre, hogy három gólt kellett lőniük legalább, és egyet sem szabadott kapniuk. A Barcelona és az Ajax volt az ellenfél. És megcsinálták. Most őket ünnepli a világ, de a döntőt csak az egyikük nyerheti meg, még ha mindketten meg is érdemelnék. A döntőben is nagy dráma lehet. Tartson velünk. - erre szólítja fel az Index olvasókat Ághassi Attila, amiben igazából csak csatlakozni tudunk hozzá. 
A Bajnokok Ligája bivalyerős eléréseket produkált és még nincs vége. 
Május nyolcadikán az Index Sport rovata 620 375 oldalletöltést ért el, ami egy 40%-os növekedés az átlagos olvasottsághoz képest. (máj. 1-7. átlaghoz hasonlítva) Izguljon velünk az Index hasábjain a BL végéig!
Ha kiemelt időszakot keresel kampányodhoz, és még a sport, mint téma is profilodba vág, akkor keresd fel sales-es kapcsolattartód és kövess minket a közelgő nagy sportesemények alatt is, hiszen hasonló számokat várunk a vizes vb, a Magyar Nagydíj, a Kajak-kenu vb és a Női kosárlabda Eb-től is.

Hirdetnék