Az új Port.hu nem találja ki, mi legyen a programja holnap estére, de szebb és okosabb, mint valaha

2016-11-07

Kívül-belül megújult Magyarország egyik legnagyobb programkeresője, a Port.hu. Amit azonnal észre fog venni, ha mobilon vagy tableten tappint, hogy az új, reszponzív designban minden eszközön milyen gusztusosan jelenik meg rengeteg érdekes írott tartalom a 7 dologtól, amit nem tudott a Doctor Strange-ről az 5 dologig, amit viszont Terence Hillről nem tudott.

multiport2.jpg

Nem is hinné, mennyi Hill van még a művészvilágban (Jonah, Benny, Dulé, Jess, Scott, Roderick, Ross, és még sorolhatnánk), doktorból meg pláne rengeteg (Zsivágó, Zsírvágó, House, Dré, Ki vagy?, Strange, maffia, Doolittle, A) Mivel az oldal alatt kicseréltük a meghajtó rendszert is, a keresés egyszerűbb és pontosabb lett a Port.hu óriási adatbázisában. Az oldal immár Indapasst használ a bejelentkezéshez, ami olyan hasznos funkciókhoz jön majd jól a felhasználóknak, mint a premier-értesítő, a kedvenc tévécsatornák, filmek listájának testre szabása, vagy Szűcs Gyula mozikritikájának kiegészítése az "Akkor dumálj, amikor majd te is leteszel egy IMAX-filmet Hollywood asztalára!" hozzászólással.

A megújuláskor szem előtt tartottunk a legújabb ux trendeket, és a felhasználói élmény fokozása érdekében alaposan átalakítottuk a felületeinket. Mindezt úgy, hogy igyekeztünk megőrizni a korábbi évek hangulatát, és tudását. Megújulással szem előtt tartottuk a hetente az oldalra látogató több mint félmillió látogató igényeit. Ezért adatbázisunk továbbra is a legteljesebb programkínálatot nyújtja az országban, miközben a Port.hu a továbbiakban a hazai kulturális élet egyik kikötője is lesz egyben. A megújulással szeretnénk kifejezni tiszteletünket a Port.hu egy hete elhunyt alapítójának, Veszelovszki Zsoltnak.

(Andacs Botond, a Port.hu kiadója, a Fidelio Media ügyvezetője)

A megújítás a hirdetéskiszolgálást sem hagyta érintetlenül, mostantól a legújabb kreatív formátumok is az oldalhoz jól illeszkedve, de a felhasználói élményt egyre kevésbé zavarva jelennek meg az oldalon. Hirdetési lehetőségekért keresse kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk!

Hirdetnék