Az Index sportrovat bezsákolta

2016-02-10

Azt már tudtuk, hogy a sorsdöntő sporteseményeket a hírportálok közül legszívesebben az Index sportrovatán követik az olvasók. Azóta kiderült, hogy nem feltétlenül kell ahhoz fényes győzelem, hogy a sporthírekre éhes, jellemzően az átlagnál magasabb iskolai végzettségű, költeni tudó és szerető internethasználók inkább az Index sportrovatát válasszák.

A hírportálok decemberi meccse nem a dudaszó pillanatában dőlt el, az Index sport nagyot zsákolt.

cemp_scoreboard_psd_png.png

És hol van még a foci-Eb, ahol a futballnagyhatalmak között végre ott lesz a magyar válogatott is?! Közelebb, mint gondolná, ezért kérje már most Eb hirdetési csomagunkat kapcsolattartójától vagy írjon nekünk!

Ráadásul még szinte ki sem pihenjük majd a focilázat, és máris jön az olimpia! Kérje olimpiai hirdetési csomagunkat is kapcsolattartójától vagy itt.

- Klárika, maga szerint mi az a total multiplatform forgalom?

- Decembertől a forgalommérés már böngészőazonosítással működik, főnök. Így már elkülöníthető, hogy egy adott felhasználó milyen eszközről érkezik. Régebben nehezebb volt az összehasonlítás, de mostantól a multiplatformos mérésnek köszönhetően a desktop, tablet, és mobil forgalmat külön kategóriában rögzítik, így akár napi szinten is látszik az egyes platformok egyedi látogatószáma. Ráadásul a multiplatform adatban kiszűrik az egyes eszközök közötti kereszthasználatot. A totál multiplatform forgalmat már eszerint számítják.

- Köszönöm, Klárika! Főzhetek magácskának egy kávét?

 

Hirdetnék