Az Index nyerte az októbert

2022-11-03

A hazai online kiadványok közül az Indexre érkezett naponta átlagosan a legtöbb felhasználó októberben a legfrissebb brand adatok alapján. A hírportál más releváns mérőszám vonatkozásában is vitte a hónapot: az oldalon eltöltött időt és az oldalletöltések számát tekintve is magasan az élen végzett.

A DKT applikációs forgalmat is magában foglaló adatai szerint októberben naponta átlagosan 975 350 olvasó kereste fel az Indexet, és ezzel az Indamedia hírportálja lett a leglátogatottabb hazai online kiadvány.

Ha az oldalon mért aktivitás szempontjából is megvizsgáljuk a napi átlag RU (Real Users) alapján felállított TOP10-es mezőnyt, akkor szintén az Index szembetűnő előnye rajzolódik ki. A vizsgált időszakban naponta átlagosan több mint 6,9 millió oldalmegtekintést (Views) generáltak az Indamedia hírportáljának látogatói, amivel magasan kiemelkedik a rangsor többi tagja közül.

Tovább elemezve a TOP 10 hazai brand mérőszámait, az oldalon töltött idő tekintetében is jól látható az Index előnye. A hírportálon átlagosan 8 perc 53 másodpercet böngészett egy látogató naponta.

Hirdetnék