Az Index a legnagyobb felvidéki, magyar nyelvű lappal közösen tudósított Ódor Lajos szlovák miniszterelnök beiktatásról

2023-05-17

Ódor Lajos szlovák miniszterelnök tegnapi beiktatásáról az Index egyedi módon számolt be olvasóinak: az esemény percről percre tudósításához segítségül hívta a ma7.sk szlovákiai magyar újság szerzőit, szakértőit. A két kiadvány együttműködésének köszönhetően az Index olvasói közös, országhatárokon átívelő hírfolyamból tájékozódhattak a történelmi eseményről.

Az Index együttműködött Szlovákia új miniszterelnökének beiktatása kapcsán a Felvidék legnagyobb magyar nyelvű kiadványával, ma7.sk hírportállal. A felvidéki újságíró kollégák mind tartalmi, mind technikai segítséget nyújtottak a történelmi esemény követéséhez. A hazai hírportál és a ma7.sk együttműködése nyomán élőben, percről perce tudósításban követhették az olvasók Ódor Lajos kinevezésének legfontosabb történéseit az Indexen.

Az Indamedia portfóliójába tartozó hírportál saját tartalmai mellett a legnagyobb felvidéki, magyar nyelvű lap beiktatást feldolgozó beszámolói, cikkei is olvashatók az oldalon, valamint képanyagaikat is hozzáférhetővé tették az Index olvasói számára.

Az Index a jövőben is tervez hasonló együttműködéseket kiemelt események, történések kapcsán.

Hirdetnék