Az Indamedia megvásárolja a We Love oldalakat

2022-08-10

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Már szeptemberben az Indamediához kerülhet a We Love Budapest Kft., ezzel a cégcsoport portfóliója a We Love Budapest és a We Love Balaton portálokkal bővül.

A mai napon szándéknyilatkozatot írt alá a We Love Budapest Kft. adás-vételéről a jelenlegi tulajdonos Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és az Indamedia Network Zrt. A megállapodás értelmében az Indamedia-csoport 100 százalékos tulajdonrészt vásárol a turisztikai lapkiadó cégben.

Az akvizícióval az Indamediához tartoznak majd a jövőben a welovebudapest.com és a welovebalaton.hu domainek alatt elérhető internetes sajtótermékek kiadói és szerzői jogai is.

„A We Love Budapest megvásárlásával fontos tartalmi egységgel bővül cégcsoportunk. Az Index, illetve az Indamedia egyéb kiadványai is hagyományosan erősek a budapesti, urbánus tartalmak előállításában, ezt a vonalat fejlesztjük tovább a We Love érkezésével. A felvásárlással az a célunk, hogy Budapest és Magyarország még több értékét tudjuk megmutatni olvasóinknak, ezzel is növelve az Indamedia üzleti potenciálját” – mondta a szándéknyilatkozat aláírása kapcsán Ziegler Gábor, az Indamedia Network Zrt. vezérigazgatója.

További információ: press@indamedia.hu

Hirdetnék