Az Indamedia megvásárolja a We Love oldalakat

2022-08-10

Már szeptemberben az Indamediához kerülhet a We Love Budapest Kft., ezzel a cégcsoport portfóliója a We Love Budapest és a We Love Balaton portálokkal bővül.

A mai napon szándéknyilatkozatot írt alá a We Love Budapest Kft. adás-vételéről a jelenlegi tulajdonos Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és az Indamedia Network Zrt. A megállapodás értelmében az Indamedia-csoport 100 százalékos tulajdonrészt vásárol a turisztikai lapkiadó cégben.

Az akvizícióval az Indamediához tartoznak majd a jövőben a welovebudapest.com és a welovebalaton.hu domainek alatt elérhető internetes sajtótermékek kiadói és szerzői jogai is.

Ziegler Gábor, az Indamedia Network Zrt. vezérigazgatója„A We Love Budapest megvásárlásával fontos tartalmi egységgel bővül cégcsoportunk. Az Index, illetve az Indamedia egyéb kiadványai is hagyományosan erősek a budapesti, urbánus tartalmak előállításában, ezt a vonalat fejlesztjük tovább a We Love érkezésével. A felvásárlással az a célunk, hogy Budapest és Magyarország még több értékét tudjuk megmutatni olvasóinknak, ezzel is növelve az Indamedia üzleti potenciálját” – mondta a szándéknyilatkozat aláírása kapcsán Ziegler Gábor, az Indamedia Network Zrt. vezérigazgatója.

Hirdetnék