Az Égéstér is melegít már az AI Summitra

2023-08-17

A szeptember 11-i AI Summit 2023 konferenciára készülve a Totalcar népszerű podcast-sorozata hat részben is foglalkozik az AI közlekedésben betöltött szerepével.

Nem egészen egy hónap múlva itt az AI Summit 2023! A rendezvény egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a hazai szakemberek és érdeklődők bepillantást nyerjenek a mesterséges intelligencia világába, és felfedezzék annak hatásait az üzleti életre, a társadalomra és az iparágakra. Az AI Summitra több mint 50 hazai és nemzetközi előadó kapott meghívást, jelenlétükkel biztosítva a konferencia sokszínűségét.

Az eseményhez kapcsolódóan több kiadványunk is foglalkozik a mesterséges intelligencia témakörével. A Totalcar Égéstér című podcastje például AI blokkal egészül ki hat rész erejéig. A beszélgetések elején a már jól megszokott módon általános és aktuális témákról lesz szó, a végén viszont új elemként meghívott szakértőkkel az AI közlekedésben való jelenlegi megjelenését és alkalmazási lehetőségeit járják körbe.

Az első mesterséges intelligenciával is foglalkozó részben Keleti Arthur kibertitok és jövőkutató, az Informatikai Biztonság Napja alapítója, valamint Kránitz Balázs az Aeropark ügyvezető helyettese, mindentudó repülős mogul volt a műsorvezetők társa az AI alkalmazási formáinak bemutatásában. A második ilyen adásban a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs vezetője beszélt arról, hogy milyen szerepe van és lehet a mesterséges intelligenciának a közlekedésbiztonságban. A harmadik részben pedig Kovács Balázst, a BME Formula Racing Team vezetőjét látták vendégül a podcastben.

Az AI szerepéről és a jövő közlekedését meghatározó trendekről még további három részben foglalkozik a Totalcar csapata. A beszélgetések meghallgathatók a totalcar.hu-n, illetve visszanézhetők a Totalcar YouTube csatornáján is.

Hirdetnék