AZ AKCIÓ MEGHOSSZABBÍTVA! E-számla: egy gyönyörű barátság kezdete

2019-03-14

kepregeny_1.jpg

A képregény és a valóság közti hasonlóság nem a véletlen műve, a történet ugyanis ízig-vérig igaz, a napokban zajlott le ez a párbeszéd a kollégáink között. Igen, nem mindig csak a számlázó fél vagyunk, hanem természetesen mi is kapunk számlákat, amiket rendeznünk kell és előfordul, hogy a sok bába között elvész a gyermek. Azaz jelen esetben a számla és az azzal kapcsolatos adminisztráció. 

Abban is biztosak vagyunk, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. Ezért szeretnénk segíteni megszüntetni a számlázással járó már-már természetes káoszt.

Nem kell, hogy így legyen.

Válts e-számlára! Nem csak a környezetet véded vele, de nem kavarodnak többé el a papírok, fixen, egy e-mailcímre küldjük minden esetben, átfutási idő nélkül, egyből a kiállításuk után. A számlák így át- és visszatekinthetők. Ha május 31-ig regisztrálsz és legalább net-net 100 000 Ft értékben vásárolsz nálunk június 15-ig AV alapú bannereket, akkor megajándékozunk grátisz 100 000 AV-val.*

 

NE IS MONDJ TÖBBET, REGISZTRÁLOK!

* Az akció részletei:
1. Az akció az Indamedia Sales Kft. hirdetési partnerei körében kerül meghirdetésre, függetlenül attól, hogy korábban hirdettek-e már az Indamedia Sales Kft. által értékesített webes kiadványokban. 
2. Az akcióban sikeres e-számla regisztrációval lehet részt venni. Az e-számla regisztrációra a https://indamediasales.hu/2019/01/08/e-szamla#billingContact  internetes oldalon, a számlázásért felelős munkatárs vagy szervezeti egység megadásával, majd az e-számla rendszeréből kapott visszaigazolás megerősítésével van lehetőség. Befejezettnek a visszaigazolt e-számla regisztrációt tekintjük.
3. Az akcióban sikeresen regisztrált partnerek az általuk választott, legkésőbb 2019. június 15-ig megrendelt, legalább net-net 100 000 forint értékű hirdetési kampányuk mellé az akció keretében további 100 000 AV grátisz megjelenést kapnak. (RON multiscreen, 300x250px)
4. Az akciós megjelenésre jogosult hirdetőkkel az Indamedia Sales Kft. két munkanapon belül telefonon vagy e-mailben felveszi a kapcsolatot.

Hirdetnék