Amíg Önök lefőzték a reggeli kávét, megszépült, megújult a Dívány

2017-09-27

Csodaszép reggelre ébredtünk, csapadéktól nem kell tartanunk, a mai nap kellemes őszi napsütést, 21 fokot, és szemet gyönyörködtetően megújult Díványt ígér szerte az országban. Desktopon is, tableten is, mobilon is.

nudivany.png

Innen nézve megérte az utóbbi hónapok tervezése, áttervezése, és újratervezése, és végre kisimultak a UX/UI-szakértők, a szerkesztőség, és a fejlesztőcsapat vonásai is: átadtuk megújult női szájtunkat az olvasóknak. És büszkék vagyunk rá.

A változás gyakran nehézkes és fájdalmas. Na, ez nem ilyen változás volt. Régóta vártuk már, hogy a február óta formálódó Dívány végre ne csak tartalmilag, de látványra is megújuljon. Ez a külső nemcsak menőbb a korábbinál, de számos olyan lehetőséget is hozott, amivel szórakoztatóbbá, érdekesebbé tehetjük az újságot. Ezt például láttad már? A dizájnváltás tehát nemcsak arculati, de tartalmi fejlődést is jelent, ezt a törekvést pedig szépen kiegészíti a frissen indult fitnesz- és sportrovatunk, a testem.

Sákovics Diana, a Dívány.hu főszerkesztője

A minden platformon szép, új, letisztult designban új rovatok és fícsörök mutatkoznak be:

 - címlapi Zanza! dobozunkban kedvenc aktuális friss cikkeikkel együtt az olvasó szerzőinket is megismerheti,

 - a képgalériákban faltól-falig fotókat lapozgathat,

 - a legjobb videókat és blogbejegyzéseket a címlapon ajánjuk,

- új, saját rovatot kapott a mozgás  #testem, ahogy az egyre népszerűbb ego előadásainkat is külön menüpont alatt találja.

Töltse le a megújult Dívány médiaajánlatát, hirdetési megoldásokért keresse kapcsolattartóját vagy írjon nekünk!

 

 

Hirdetnék